Oogaandoeningen: het rode oog

03/05/2023

het rode oog

U kan zich niet meer inschrijven.

Tijdstip

Datum: 03/05/2023
Uur: 20.30

Spreker(s)

Goedele Storms

Locatie

Zaal Elewijt Centre Tervuursesteenweg 564 Elewijt
Tervuursesteenweg 564
1982 Zemst
België

In 2009 studeerde Goedele Storms af als dierenarts aan de faculteit Diergeneeskunde te Merelbeke met grote onderscheiding. Zij bleef hierna gedurende één jaar werkzaam op de afdeling gezelschapsdieren aan de faculteit Diergeneeskunde te Merelbeke en deed een roterend internship. Na dit internship vertrok Goedele voor één jaar naar Parijs om aan de Universiteit van Maisons-Alfort een gespecialiseerd internship in diergeneeskundige oftalmologie te doen.

Vanaf oktober 2012 was  ze werkzaam in dierenartsenpraktijk Kleidal. Ze werkte er als eerstelijnsdierenarts met een bijzondere interesse in oftalmologie. Begin  november 2012 begon ze aan een residentie in “Veterinary Ophthalmology” aan de Diergeneeskundige faculteit in Luik (Sart-Tilman). Specialist Magda Grauwels en specialist Sebastien Monclin, ECVO erkende diplomates, hebben haar 3 jaar begeleid.

Recent slaagde ze in het examen voor het behalen van de titel “diplomate van de European College of Veterinary Ophthalmologists”. Nu is ze terug werkzaam in dierenartenpraktijk Kleidal , uitsluitend voor oogconsultaties en oogchirurgies.